Kangaskanavantoiminta

urheiluhalli_voimistelu

Mitenkä kangaskanava toimii ja miksi se on erinomainen ratkaisu? Kangaskanavan erinomaisuus perustuu siihen, että kangaskanava läpäisee ilmaa koko pinta-alaltaan, jolloin voidaan suuriakin ilmamääriä jakaa minimoimalla ilman virtausnopeus huoneeseen. Täten vältetään vedon tunnetta ja ilma jakaantuu tasaisesti. Ilmanjakoa voidaan muokata myös erilaisilla rei’ityksillä, raoilla, suuttimilla ja patentoidulla laserleikatulla DFC-rei’ityksellä.

Minkä näköinen se on? Kangaskanavia on vakiona erilaisia; pyöreitä, puolipyöreitä ja neljänneskanavia. Tämän lisäksi voidaan tehdä erikoistilauksesta myös muitakin muotoja. Karkeasti kuvailtuna se on katossa tai seinällä oleva pitkulainen elementti, joka ei näytä perinteiseltä sekoittajalta ja joka voi toimia myös sisustuselementtinä.

Väreissä löytyy materiaalista riippuen perusvärit ja erikoisvärit kuten mm. valkoinen, harmaa, sininen, punainen, keltainen, vihreä. Mielikuvituksen laukatessa teemme kangaskanavat myös haluamallasi RAL-värikartan värillä ja myös painatuksella esimerkiksi yrityksen logolla.

Ja ne materiaalit. Jotta saisin toimitettua oikeanlaiset kangaskanavat kuhunkin kohteeseen käytettävissäni on erilaisia materiaaleja kuten Trevira CS, DFC-HT, DFC-0, Antistaattinen ja käytännössä palamaton Nomex. Siis oikea materiaali kuhunkin kohteeseen.

Materiaalien hallitseminen kaiken A ja O. Kankaat eivät suinkaan ole hyllytavaraa vaan lanka kehrätään, värjätään ja kangas kudotaan Tanskassa EuroAir’in omassa tehtaassa. Tällä taataan kankaiden korkea laatu ja niiden toimivuus juuri kuten niiden pitääkin.

Ja asentaminen on helppoa, jopa minäkin sen pystyn tekemään. Kangaskanavat ripustat helposti ja nopeasti tavallisesti joko vaijerilla tai kiskolla asennuspaikan vaatimusten mukaisesti. Ja jotta asennus olisi mahdollisimman helppoa niin kangaskanavien mukana tulee kaikki asennuksessa tarpeellinen poislukien rakenneankkurit, tai no nekin jos niin sovitaan.

Asentaminen

Asennustarvikkeet